Добре дошли!
Iron Clothes Not Curls
Folica Brand Banner

неделя, 30 октомври 2011 г.

МАЛКИ ЖЕНСКИ ТАЙНИ ЗА ПО-ДОБЪР ГРИМ!


1.Как да направим очите ни да изглеждат по-големи?
   Първо  трябва да се уверите,че очите ви са добре хидратирани и не са червени.Много популярен сред знаменитости и гримьори е продуктът COLLYRE BLUE,какпки за очи,който всъщност ги прави по-блестящи.
   Второ извийте си миглите с подходяща за това маша за мигли.Така очите ви ще се отворят още повече.
   На следващо място имате нужда от меки тонове блестящи сенки,които да нанесете по вътрешните ъгли на очите.Тоновете могат да бъдат златисто,сребристо или тонът на вашия тен.Друг вариант са белте блестящи тонове или много бледо розово.
   И накрая,нанесете няколко слоя спирала,след което разрешете миглите си с гребенче за мигли.
2.Как да приготвя лицето си правилно за грим?
   За да създадем безупречна база/основа по която фон дьо тена да се нанесе равномерно, е да ексфолираме кожата си редовно.
   След това използвайте нежен тонер за да затворите порите на кожата,за да не попие гримът в тях.Или другият начин за това е да напръскате кожата си със студена вода.
   Накрая нанасяте подходящ тон за вашата кожа фон дьо тен.

3.Как да направя устните ми да изглеждат по-плътни?
   Един от начините е да нанесете линия по контура на устните ви в цвят същия като вашите устни,като също леко нанесете малко над вашата линия.След това запълнете с червило и нанесете гланц.

4.Как да нанеса руж?
   Крем ружът е най-доброто средство за постигане на добър ненатрапчив резултат.Може лесно да се нанася дори и с пръсти,така че не ви е нужна четка.Първо се уверете че пръстите ви са топли,това улеснява нанасянето на ружа по равномерно и слято.

5.Как да запазя гримът ми да е свежж през целия ден?
   Бронзовата пудра е бърз и лесен начин за да придадете на лицето си здравословен блясък.Нанесете върху вашето лице върху грима,но бъдете пестеливи!  Също така може да използвате хидратиращ спрей за лице,който можете да напръскате също върху грима.Аз препоръчвам ESTEE LAUDER SKIN REFRESHER!



добави в svejo.net добави в dao.bg добави в ping.bg добави в web-bg.com добави в dobavi.com добави в pipe.bg добави в lubimi.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар